Hoppa till innehåll

Trippel i SWE Cup

Jonathan Ahlsson, Maifracing vann Nationaldagsloppet före Victor Hillerström Rundh, CK Hymer, de två gick i utbrytning och på tredjeplatsen efter dessa kom Victors klubbkompis Rasmus Mikiver. Jonathan klättrade därmed upp på tredje plats i totalställningen i SWE Cup så när… Läs mer »Trippel i SWE Cup

Cupseger för Hugo

Hugo Forssell vann på söndagen 89:e upplagan av Västboloppet i Burseryd och kan nu titulera sig segrare i SWE Cup på landsväg 2021 trots att en deltävling återstår. Hugo leder med 117 poäng medan tvåan, klubbkompisen Jacob Ahlsson, har 81… Läs mer »Cupseger för Hugo

Inför Västboloppet

Hösten är här men ännu återstår några landsvägstävlingar för Maifracingcyklisterna. På söndag 17/9 körs näst sista deltävlingen i SWE Cup, Västboloppet i Burseryd och på start där finns Jonathan Ahlsson, Lukas Vernersson, Niklas Jagerstål, Samuel Lord, Albin Johansson, Hugo Forssell,… Läs mer »Inför Västboloppet

Rent Liv Løbet Skive

Danmarksresan för Maifracings herrlag avslutades på söndagen med UCI-loppet Rent Liv Løbet Skive. Man kan summera de tre loppen i Danmark som stenhårda lopp med tuff konkurrens och både vurpor och punkteringar som extra krydda, men också mycket lärorika tävlingar… Läs mer »Rent Liv Løbet Skive

Karin etta och Felicia trea

Med en andraplats efter segrande Clara Sundgren, SMACK, på den avslutande linjeetappen vann Maifracings Karin Söderqvist damjuniorklassen i Svanesunds Tredagars totalt före Clara. Felicia Israelsson blev trea både på avslutningsetappen och i totalen av de fyra damjuniorer som fullföljde etapploppet.… Läs mer »Karin etta och Felicia trea